söndag 1 juni 2008

ATT VARA ANONYM

En spännande sak är människor med åsikter. Det är coolt att vi kan tycka och tänka och diskutera om varför vi tycker och tänker som vi gör.
En annan sak som är spännande är folk med åsikter som väljer att vara anonyma. Speciellt om det de skriver är rakt och ärligt och får en att tänka efter. De människorna verkar som vettiga typer, och sen ser man att de har valt att inte skriva ett namn eller smeknamn eller något utan att de är anonyma och då sjunker de lite i aktning för mig. Då är deras åsikter inte riktigt lika viktiga längre.
Det är en helt annan grej om det är någon som har skrivit något töntigt om folks mammor bara för att, med en massa stavfel och särskrivningar. Då är de fåniga barnungar som inte heller vågar stå för sina åsikter, men då är det inte anonymiteten som är det som gör att de är längst ner på min lista.

Anonym som kommenterade under mitt förra inlägg. Jag vill gärna snacka med mig, för du verkar som en jävligt smart typ med intressanta åsikter. Lämna gärna en mejladress eller något om du läser det här och har lust, jag skulle gärna snacka med dig.

1 kommentar:

Anonym sa...

Haha, okej. Eftersom du ber om det.

Kan dock inte säga att jag har några direkta vettiga åsikter. Men visst, boostade mitt självförtroende att du sade så i alla fall!

umbkipz@hotmail.com